Detektivbyrån du kan lita på

Uppnå tillväxt med våra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster och vi levererar högkvalitativa resultat. 

 

 

Utforska nuTa reda på mer
Vad vi gör för dig

Vi erbjuder lösningar för alla fall. Kontakta oss nu och förklara oss din suturering för att hjälpa dig med ditt ärende

 

 

 

 

 

KontaktLäs mer

Tjänster

 

Läs mer om våra tjänster

 

Vi driver en spaning och detektivverksamhet med alla tjänster man kan förvänta sig av en detektivbyrå. Utredningstjänster (interna och externa), spaningstjänster, bakgrundskontroller, företagstjänster, informationsinhämtning, otrohetsutredningar, risk och krishantering, informationssäkerhet och mycket mera

Kolla på våra senaste nyheter

Erbjuder det bästa du behöver från början

 

På Musso har vi en lång historia och erfarenhet av ett stort antal nöjda kunder

2401

 

Slutförda uppdrag

 

 

 

2401

 

Nöjda Kunder

 

 

 

 

 

 

10 års

 

Erfarenhet

 

 

 

 

100%

 

Diskretion

 

 

Spaningstjänst

Spaningstjänsten är och kommer alltid vara vår primär tjänst på Musso. Oftast kräver allt informationsinhämtning ett spaningsjobb. 

Spaningstjänst företag/myndighet

Bevis inhämtning åt företag. Interna och externa utredningar.

Spaningstjänst privatpersoner

Privatpersoner kan mycket ofta behöva vår spaningstjänst för olika ändamål. Allt från counter-surveillance till att kolla upp vad deras ungdomar gör på fritiden.

Sammarbete

Musso erbjuder ett samarbetsavtal för alla bolag som vill ha ett antal timmar i månaden. Detta gör det billigare och enklare för både Musso och deras samarbetspartner att påbörja  alla uppdragsprocessen. 

Due Diligence

 

Ska du investera?

 

För att bekräfta och verifiera information som togs upp under affären eller investeringsprocessen

För att identifiera potentiella defekter i affären eller investeringsmöjligheten och därmed undvika en dålig affärstransaktion

För att få information som skulle vara användbar för att värdera affären

För att säkerställa att affären eller investeringsmöjligheten överensstämmer med investerings- eller affärkriterierna

Varumärke

 Varumärket är oftast det viktigaste om inte alltid det viktigaste för ett företag. Vad krävs det för att samhället/folk/kunder ska ha en bra bild av ditt varumärke? Bra recensioner, nöjda kunder, bra personal etc. Vad krävs det för att folk ska förlora varumärkesförtroendet? Ja…inte mycket egentligen. Det kan ta många år tills ett företag har bildat ett bra varumärke. Det kan ta dock några sekunder för att förlora det.

Just därför är det extrem viktigt att hålla koll på vad som publiceras på internet, hålla koll på falska recensioner, och även att hålla koll på arbetstagarna som i stort sett är företagets bild/varumärke.

 Tyvärr är det många arbetstagare som struntar i detta och gör ett dåligt jobb, de tar inte hand om kunderna, röker, tar droger, snatteri…allt möjligt. Och jag menar verkligen allt möjligt. Hur har vi koll och löser detta innan det inte längre går att lösa?

Vi har faktiskt lösningen. Vi utreder alla falska recensioner och vad personer pratar/skriver om angående ert varumärke. Vi utreder era anställda och dokumenterar hur de utför sitt jobb. Vi ser helt enkelt till att ni kan fortsätta med varumärket och hålla koll på allt samtidigt.

Due Diligence

Under de senaste månaderna har det skett en kraftig ökning av förfrågningar om sjukskrivning från arbetstagare. Detta förvånar oss inte, med tanke på den nuvarande hälsosituationen vi befinner oss i, om det inte vore för det faktum att många av dessa är falska.

Under 2021 har vi genomfört 35 % fler utredningar för eventuell falsk sjukfrånvaro jämfört med 2020 och 87 % av fallen har gett positivt resultat (sjukskrivningen av arbetstagaren var falsk). De flesta utredningar som företag anlitar oss för handlar helt enkelt om att utreda om deras anställda är verkligen sjuka.

Till skillnad från några år sedan, när de tog ledigt för att arbeta för en annan arbetsgivare som betalade ut svart, nu finner vi att dessa arbetstagarens huvudsakliga avsikt är att fortsätta med sina särskilda aktiviteter, göra sin vardag, få betalt och inte gå till jobbet. Naturligtvis finns det fortfarande fall där arbetstagaren är tjänstledig och vi ser hur hen utför odeklarerat arbete.

Odeklarerat arbete definieras som varje betald laglig verksamhet “som inte anmälts till myndigheterna”. Odeklarerat arbete har negativa följder för arbetstagare, företag och regeringar. För företag skapar det illojal konkurrens eftersom företag som inte deklarerar sina arbetstagare får en orättvis fördel. Detta är till stor skada för arbetsgivarens intressen, ännu mer med tanke på den känsliga ekonomiska situation som många företag befinner sig i just nu. Att övervaka en arbetstagare som är sjukanmäld kan göra det möjligt för arbetsgivaren att säga upp arbetstagaren om det skulle vara falsk anmäld och därmed undvika att betala en stor summa pengar samtidigt som att det fungerar som en avskräckande åtgärd för resten av arbetarna.

Denna typ av utredning ger mycket goda resultat och är till stor hjälp för företag.Om du misstänker att dina anställda fejkar ledighet och du behöver veta hur vi utför såna utredningar och hur vi kan hjälpa dig, tveka inte att kontakta oss .

Hur ska jag börja?

Börja med att kontakta oss på mejl eller telefon. Beskriv vad du behöver hjälp med så hittar vi bästa lösningen för dig.

Hur många är ni?

Vi jobbar oftast i team med minst 2 operatörer. Detta är för att kunna minska riskerna med att bli upptäckta.

Erbjuder ni Klarna?

Vi kan tyvärr inte erbjuda Klarna för tillfället.

Hur går till betalningsprocessen?

Vi debiterar alltid i förskott med alla våra nya kunder. Därefter gäller det 30 dagars faktura.

Mina anställda sjukanmäler sig, hur kan ni hjälpa mig?

Denna är en av våra mest populära tjänster. Vi har hjälp ett stort antal företag att lösa det problemet. Först börjar vi med att utreda första arbetstagaren, därefter brukar det funka som ett avskräckande metod. Dock om det gäller ett stort företag så erbjuder vi vårt samarbetsavtal för att kunna hjälpa till mycket oftare.

Jobbar ni utomlands?

Vi har ett bredd kontaktnät vilket förenklar olika uppdrag utomlands. Eftersom vi har folk i flera länder som kan möta upp objektet så behöver vi oftast inte “åka med”. Dock jobbar vi i hela norden och därmed har vi inga direkta gränser.

Vi samarbetar med

Information

KONTAKT

CAREERS

TJÄNSTER

TJÄNSTER

PRISER

SEKRETESS

Rättslig

VILLKOR

INTEGRITETSPOLICY

RÄTTSLIGT MEDDELANDE

FÖRETAGSTJÄNSTER

TJÄNSTER FÖR PRIVATA PERSONER

INTEGRITETS POLICY

COOKIES POLICY

© 2022 Musso Detektivbyrå AB

Musso Detektivbyrå AB erbjuder spanings- och detektivtjänster för myndigheter, företag och privatpersoner. Vi har alla tjänster man kan förvänta sig av en detektivbyrå. Allt från utredningstjänster, informationshämtning, spaning, företagstjänster och mycket mer.

Musso