Du är skyddad på Musso

Sekretess

Vi arbetar under professionella sekretessavtal. När du kontaktar oss kommer du alltid att få detaljerad information om vår integritetspolicy. Du kommer att känna dig säker när du anställer oss. Vi ser till att all kundhantering utförs i en säker miljö och aldrig kommer att tillhandahållas till tredje part. Av denna anledning har vi också beslutat att inte hantera ärenden på plattformar som Facebook, Instagram eller andra kanaler som möjliggör avlyssning av tredje part.

 

Det är mycket viktigt för oss att skydda din personliga information. All personlig information du tillhandahåller oss lagras på en säker server och vi kommer att anta en pålitlig process för att skydda dem från förlust, missbruk, obehörig åtkomst, ändring, avslöjande eller förstörelse.v

Strikt Tystnadsplikt

Vårt integritetsansvar är omfattande och är utformat för att säkerställa att informationen du delar med oss eller den information vi delar med dig är mellan oss.

Detta innebär att vi inte kommer att distribuera information som inte är relaterad till ärendet till någon annan part, och vi kommer inte heller dela den med någon annan.

Vi delar inte heller information, till exempel undersökningar, kontaktinformation eller annan information, med någon organisation om våra kunder. Det finns dock några undantag.

 

Sexuella övergrepp mot barn

Om våra utredare upptäcker ett pågående brott eller brott mot barn eller barnpornografi på hårddiskar, mobiltelefoner eller andra digitala enheter, är vi skyldiga att vidta åtgärder och rapportera till polisen.

 

Terrorism

Om våra utredare upptäcker att personen / har begått ett terroristbrott, eller planerar / sponsrar eller underlättar terroristattacker etc. är vi skyldiga att vidta åtgärder och rapportera till polisen.

Gratis Konsultation

FAQ

Hur ska jag börja?

Börja med att kontakta oss på mejl eller telefon. Beskriv vad du behöver hjälp med så hittar vi bästa lösningen för dig.

Hur många är ni?

Vi jobbar oftast i team med minst 2 operatörer. Detta är för att kunna minska riskerna med att bli upptäckta.

Erbjuder ni Klarna?

Vi kan tyvärr inte erbjuda Klarna för tillfället.

Hur går till betalningsprocessen?

Vi debiterar alltid i förskott med alla våra nya kunder. Därefter gäller det 30 dagars faktura.

Mina anställda sjukanmäler sig, hur kan ni hjälpa mig?

Denna är en av våra mest populära tjänster. Vi har hjälp ett stort antal företag att lösa det problemet. Först börjar vi med att utreda första arbetstagaren, därefter brukar det funka som ett avskräckande metod. Dock om det gäller ett stort företag så erbjuder vi vårt samarbetsavtal för att kunna hjälpa till mycket oftare.

Jobbar ni utomlands?

Vi har ett bredd kontaktnät vilket förenklar olika uppdrag utomlands. Eftersom vi har folk i flera länder som kan möta upp objektet så behöver vi oftast inte “åka med”. Dock jobbar vi i hela norden och därmed har vi inga direkta gränser.

Information

KONTAKT

CAREERS

TJÄNSTER

TJÄNSTER

PRISER

SEKRETESS

Rättslig

VILLKOR

INTEGRITETSPOLICY

RÄTTSLIGT MEDDELANDE

FÖRETAGSTJÄNSTER

TJÄNSTER FÖR PRIVATA PERSONER

INTEGRITETS POLICY

COOKIES POLICY

© 2022 Musso Detektivbyrå AB

Musso Detektivbyrå AB erbjuder spanings- och detektivtjänster för myndigheter, företag och privatpersoner. Vi har alla tjänster man kan förvänta sig av en detektivbyrå. Allt från utredningstjänster, informationshämtning, spaning, företagstjänster och mycket mer.

Musso