Du är skyddad på Musso.

Vi har en policy som skyddar dig och alla människor i processen

 

Sekretess

Vi arbetar under professionella sekretessavtal. När du kontaktar oss kommer du alltid att få detaljerad information om vår integritetspolicy. Du kommer att känna dig säker när du anställer oss. Vi ser till att all kundhantering utförs i en säker miljö och aldrig kommer att tillhandahållas till tredje part. Av denna anledning har vi också beslutat att inte hantera ärenden på plattformar som Facebook, Instagram eller andra kanaler som möjliggör avlyssning av tredje part.

 

Det är mycket viktigt för oss att skydda din personliga information. All personlig information du tillhandahåller oss lagras på en säker server och vi kommer att anta en pålitlig process för att skydda dem från förlust, missbruk, obehörig åtkomst, ändring, avslöjande eller förstörelse.

Strikt tystnadsplikt

Vårt integritetsansvar är omfattande och är utformat för att säkerställa att informationen du delar med oss ​​eller den information vi delar med dig är mellan oss. Detta innebär att vi inte kommer att distribuera information som inte är relaterad till ärendet till någon annan part, och vi kommer inte heller dela den med någon annan. Vi delar inte heller information, till exempel undersökningar, kontaktinformation eller annan information, med någon organisation om våra kunder. Det finns dock några undantag.

Vi har undantag

Sexuella övergrepp mot barn

Om våra utredare upptäcker ett pågående brott eller brott mot barn eller barnpornografi på hårddiskar, mobiltelefoner eller andra digitala enheter, är vi skyldiga att vidta åtgärder och rapportera till polisen.

Terrorism

Om våra utredare upptäcker att personen / har begått ett terroristbrott, eller planerar / sponsrar eller underlättar terroristattacker etc. är vi skyldiga att vidta åtgärder och rapportera till polisen.

Information

OM OSS

KONTAKT

CAREERS

TJÄNSTER

TJÄNSTER

PRISER

SEKRETESS

Rättslig

VILLKOR

INTEGRITETSPOLICY

RÄTTSLIGT MEDDELANDE

FÖRETAGSTJÄNSTER

TJÄNSTER FÖR PRIVATA PERSONER

INTEGRITETS POLICY

COOKIES POLICY

  3D Secure

EN ES SV
Musso