Baserat på min erfarenhet efter många år med denna typ av utredning och vad klienter förklarar, här är 🔟 vanliga och vanligaste beteenden eller punkter som den otrogna personen utför.

Denna är inte en exakt vetenskap… även om punkt nummer 1📱 är gemensam för 99% av fallen.

Likaså inträffar otroheter hos personer över 30-35 år vanligtvis under dagen, till och med först på morgonen innan de går till jobbet eller under mitten av dagen.

1. Ändringar i användningen av mobiltelefonen. Plötsligt brukar hen alltid ha den med sig (det är en förlängning av hans/hennes kropp) och hen har den i tyst läge och/eller upp och ner.

2. Ändra långsamt dina rutiner. På ett väldigt subtilt sätt så att paret inte misstänker.

3. Förändringar i sättet att klä eller ansa mer.

4. Skapar medvetet liten ilska eller meningslösa argument med din partner i det enda syftet att kunna lämna huset för att “rensa ditt sinne”.

5. Han kommer att börja prata med dig mycket om förmodade nya kollegor på jobbet, på gymmet, etc… med vilka han kommer att berätta att han kommer mycket överens men att han aldrig kommer att presentera dig. Bland dem är ofta namnet på älskaren.

6. Överraskningspresenter som du inte var van vid att ge dig tidigare.

7. Ger dig en annan parfym än din vanliga (så att du luktar precis som älskaren).

8. Nya hobbies eller hobbies som aldrig hade intresserat dig det minsta innan.

9. De vanligaste ursäkterna för kvinnor att se sin älskare är att säga att de går och handlar med sina vänner och män brukar motivera sig själva med att de behöver tänka eller att de är överväldigade av arbete och måste gå ut för att ”koppla av ”.

10. Det faktum att både män och kvinnor fortsätter att vilja ha sexuella relationer med sin partner är inte en indikation på att det inte finns någon otrohet.

Om du efter att ha läst det här inlägget ser många sammanträffanden som gör dig misstänksam så ska jag berätta vad INTE ⛔️ du måste göra -> säg inget till din partner för han kommer att neka dig allt och kommer att fortsätta göra det men med mer försiktighet för han vet att du är pigg.

Ring ✅ bättre en privatdetektiv som ger dig råd och tar hand om att få dig ur tvivel.

Musso