Om oss

Privata Utredare

Vi har många års erfarenhet som privatdetektiver där vi har haft olika uppgifter såsom övervakning, utredning, spaning, avlyssning m.m. Experter på vad vi gör, vi hittar alltid den bästa lösningen! Vi är seriösa och professionella och vi arbetar i Sverige och i hela Europa. Självklart är vi ett aktiebolag.

Musso Detektivbyrå startade med J.C Musso som var privatdetektiv för största detektivbyrån i Spanien med 20 års erfarenhet. 

Tyvärr så avled J.C Musso. Då tog hans son Emilio Musso över arvet.

Sekretess

Vi arbetar under strikt tystnadsplikt och sekretess, vilket innebär att vi har speciella rutiner för att hantera din information och den information vi använder. Vi kommer inte att avslöja någon information om kunder under den pågående utredningen eller efter att uppdraget är klar.Din information kommer aldrig att delas med en tredje part (regering, polis eller finansinstitut). Efter att ha tilldelat en utredare till dig får du en personlig kontakt som guidar dig genom processen.

Vad Erbjuder Vi 

Det har blivit mycket enklare att anlita våra tjänster. Skicka gärna ett mejl till info@mussodetektiv.com om du finner detta intressant!

Bevisa det.

“Any truth is better than indefinite doubt.” Vi finns för att hämta bevis åt dig.

Skyddar ditt företag

 Vi jobbar med tystnadsplikt och strikt sekretess. Vi kommer aldrig avslöja dina uppgifter till en tredje part.

Förhållande Baserat På Förtroende

Vi har skapat vårt bolag på förtroende. Det är allt vi bryr oss om på Musso då vi tycker att våra kunder ska kunna lita på det vi gör och på det viset få fram det allra bästa resultat.
De starka relationerna vi bygger med varje  kund gör det möjligt för oss att effektivt stödja deras framtida krav.

Kämpa för

rättvisa

Såsom alla har någon gång anlitat en advokat för att få hjälp, så funkar vi precis på samma sätt. Vi hjälper er mot orättvisor och samarbetar även med de bästa jurister/advokater i Stockholm som kan hjälpa er med juridiska frågor.

Vi är alltid redo för alla uppdrag, oavsett om det är ett litet uppdrag eller ett stort uppdrag. Skicka oss ett mejl så svarar vi så fort vi kan.Få en gratis konsultation när du mejlar oss till:

Information

KONTAKT

CAREERS

TJÄNSTER

TJÄNSTER

PRISER

SEKRETESS

Rättslig

VILLKOR

INTEGRITETSPOLICY

RÄTTSLIGT MEDDELANDE

FÖRETAGSTJÄNSTER

TJÄNSTER FÖR PRIVATA PERSONER

INTEGRITETS POLICY

COOKIES POLICY

© 2022 Musso Detektivbyrå AB

Musso Detektivbyrå AB erbjuder spanings- och detektivtjänster för myndigheter, företag och privatpersoner. Vi har alla tjänster man kan förvänta sig av en detektivbyrå. Allt från utredningstjänster, informationshämtning, spaning, företagstjänster och mycket mer.

Musso