Mejla/Ring för mer info

Vi vänder oss till individer såväl som företag och den offentliga sektorn i Stockholmsområdet men även i hela Sverige. För att göra det möjligt för privatpersoner att anställa professionella privatdetektiver erbjuder vi våra tjänster till förmånliga priser.

  • KONSULTATION

Om du vill veta fler fall kan du ringa eller skicka ett mejl. Nu kan du också chatta direkt med vår personal för att ställa frågor om utredning, utredningsmetoder och kostnader. Att kontakta oss är helt gratis. Om du vill boka ett personligt möte genom samråd kommer du att debiteras 500 kr per timme plus moms på grund av den stora efterfrågan på personliga möten. Om du därefter väljer att anställa oss kommer denna avgift att räknas som en del av det totala priset, så det är gratis.

  • KOSTNADER

Beroende på uppgiften kan vi ibland också tillhandahålla paketpriser. Möjliga utgifter är till exempel resekostnader och uppehållstillägg. Du kan välja att avbryta arbetet när som helst och sedan bara betala för det arbete vi har gjort. Om betalning inte görs avslutas arbetet omedelbart. Våra privatdetektiver utgår alltid från Stockholm om de skulle då behövas i en annan stad. Företag med F-skatteintyg kan utfärda fakturor.

VAD KOSTAR DET ATT ANLITA PRIVATDETEKTIV?

Avgifterna varierar något beroende på vilken typ av tjänst eller produkt du vill beställa. Vissa av våra tjänster debiteras varje timme eller tillhandahålls för vissa uppgifter som en fast avgift. Kostnaden för att anställa en privatdetektiv är cirka 1200 SEK + moms per timme. På de flesta uppdrag måste vi vara 2 utredare för ett mer effektiv arbete.

Det är också möjligt att genomföra resultatbaserade undersökningar, och om information kan kommuniceras, ställ in priset som en kostnad. Detta är för vissa typer av utredningar.

Vi vill ha dock fullt förståelse om att vi behöver minst en vecka på den flesta utredningar, och detta är för att folk har försökt anlita oss för några timmar, vilket ger oss en väldig liten chans att få resultat.

Information

KONTAKT

CAREERS

TJÄNSTER

TJÄNSTER

PRISER

SEKRETESS

Rättslig

VILLKOR

INTEGRITETSPOLICY

RÄTTSLIGT MEDDELANDE

FÖRETAGSTJÄNSTER

TJÄNSTER FÖR PRIVATA PERSONER

INTEGRITETS POLICY

COOKIES POLICY

© 2022 Musso Detektivbyrå AB

Musso Detektivbyrå AB erbjuder spanings- och detektivtjänster för myndigheter, företag och privatpersoner. Vi har alla tjänster man kan förvänta sig av en detektivbyrå. Allt från utredningstjänster, informationshämtning, spaning, företagstjänster och mycket mer.

Musso