Arvode

Vi vänder oss till både privatpersoner och företag och offentlig sektor i Stockholmsområdet, men även i hela Sverige. För att privatpersoner ska kunna anlita professionella privatdetektiver erbjuder vi våra tjänster till förmånliga priser.

Konsultation & Kostnader

Du kan alltid ringa eller mejla oss med frågor. Du kan nu även chatta direkt med vår personal för att ställa frågor om forskning, forskningsmetoder och kostnader.

 

Att kontakta oss är helt gratis. Om du vill boka ett personligt möte efter konsultation debiteras du 1500:- per timme exklusive moms på grund av stor efterfrågan på personliga möten. Denna konsultavgift avsägs om en tjänst köps.

Vivamus suscipit tortor

Beroende på uppdrag kan vi ibland även erbjuda paketpriser. Eventuella utgifter är till exempel resekostnader och traktamenten.

 

Du kan välja att avbryta jobbet när som helst och då betala endast för det arbete vi har utfört. Om betalning uteblir avslutas arbetet omedelbart.

Våra privatdetektiver lämnar alltid Stockholm om de behövs i en annan stad. Företag med skattebevis F kan utfärda fakturor.

Hur ska jag börja?

Börja med att kontakta oss på mejl eller telefon. Beskriv vad du behöver hjälp med så hittar vi bästa lösningen för dig.

Mina anställda sjukanmäler sig ofta, hur kan ni hjälpa mig?

Denna är en av våra mest populära tjänster. Vi har hjälp ett stort antal företag att lösa det problemet. Först börjar vi med att utreda första arbetstagaren, därefter brukar det funka som ett avskräckande metod. Dock om det gäller ett stort företag så erbjuder vi vårt samarbetsavtal för att kunna hjälpa till mycket oftare.

Vill du bli vår partner?

{

Nu ser vi inte Musso som en kostnad, utan vi ser dem som en investering. Ett verktyg alla företag behöver.

– E.C.

Privatdetektiv tjänster

Kontor

Stockholm, Folkungagatan 132c.

Ring oss

Mejla oss

info@mussodetektiv.com

Musso