Arvode

Vi kan ibland erbjuda paketpriser.

Annars debiterar vi 1200sek inkl moms i timmen.

FAQ

Hur går betalningen till?

Vi debiterar alltid i förskott med alla våra nya kunder. Därefter gäller det 30 dagars faktura.

Mina anställda sjukanmäler sig, hur kan ni hjälpa mig?

Denna är en av våra mest populära tjänster. Vi har hjälp ett stort antal företag att lösa det problemet. Först börjar vi med att utreda första arbetstagaren, därefter brukar det funka som ett avskräckande metod. Dock om det gäller ett stort företag så erbjuder vi vårt samarbetsavtal för att kunna hjälpa till mycket oftare.

Jobbar ni utomlands?

Vi har ett bredd kontaktnät vilket förenklar olika uppdrag utomlands. Eftersom vi har folk i flera länder som kan möta upp objektet så behöver vi oftast inte “åka med”. Dock jobbar vi i hela norden och därmed har vi inga direkta gränser.

Hur går det till att anlita en privatdetektiv?

Processen med att anlita en privatdetektiv kan enklast förklaras med att vi tillsammans går igenom behov, önskemål och förväntningar. Utifrån den informationen som delges, genomförs en kartläggning och analys av ärendet. Därefter delges kund en offert.

Erbjuder ni Klarna eller delbetalning?

Det gör vi inte för tillfället, tyvärr.

Har sekretessen några undantag?

Om våra utredare upptäcker ett pågående brott eller brott mot barn eller barnpornografi på hårddiskar, mobiltelefoner eller andra digitala enheter, är vi skyldiga att vidta åtgärder och rapportera till polisen.
Om våra utredare upptäcker att personen / har begått ett terroristbrott, eller planerar / sponsrar eller underlättar terroristattacker etc. är vi skyldiga att vidta åtgärder och rapportera till polisen.

Vi är alltid redo för alla uppdrag, oavsett om det är ett litet uppdrag eller ett stort uppdrag. Skicka oss ett mejl så svarar vi så fort vi kan.Få en gratis konsultation när du mejlar oss till:

Information

KONTAKT

CAREERS

TJÄNSTER

TJÄNSTER

PRISER

SEKRETESS

Rättslig

VILLKOR

INTEGRITETSPOLICY

RÄTTSLIGT MEDDELANDE

FÖRETAGSTJÄNSTER

TJÄNSTER FÖR PRIVATA PERSONER

INTEGRITETS POLICY

COOKIES POLICY

© 2022 Musso Detektivbyrå AB

Musso Detektivbyrå AB erbjuder spanings- och detektivtjänster för myndigheter, företag och privatpersoner. Vi har alla tjänster man kan förvänta sig av en detektivbyrå. Allt från utredningstjänster, informationshämtning, spaning, företagstjänster och mycket mer.

Musso