HOS OSS KAN DU VARA HELT ANONYM

Sekretess
Vi arbetar under strikt konfidentialitet och sekretess, vilket innebär att vi har speciella rutiner för att hantera din information och den information vi bryter. Vi kommer inte att avslöja någon information om kunder under den pågående utredningen eller efter avslutad uppgift. Din information kommer aldrig att delas med tredje part (regering, polis eller finansinstitut). Efter att ha tilldelat en utredare till dig får du en personlig kontakt som leder dig genom processen.

Bakgrund
Vi har jobbat flera år i den privat sektorn (säkerhet) där vi har haft olika uppdrag som övervakning, utredning, spaning m.m.
Experter i det vi gör, kommer vi alltid på bästa lösning!
Vi har även många års erfarenhet inom säkerhet. Vi är seriösa och professionella och vi jobbar inom hela Sverige och utomlands, dock utgår vi alltid från Stockholm.
Vi är så klart en aktiebolag (AB).

Information

KONTAKT

CAREERS

TJÄNSTER

TJÄNSTER

PRISER

SEKRETESS

Rättslig

VILLKOR

INTEGRITETSPOLICY

RÄTTSLIGT MEDDELANDE

FÖRETAGSTJÄNSTER

TJÄNSTER FÖR PRIVATA PERSONER

INTEGRITETS POLICY

COOKIES POLICY

© 2022 Musso Detektivbyrå AB

Musso Detektivbyrå AB erbjuder spanings- och detektivtjänster för myndigheter, företag och privatpersoner. Vi har alla tjänster man kan förvänta sig av en detektivbyrå. Allt från utredningstjänster, informationshämtning, spaning, företagstjänster och mycket mer.

Musso